Alla inlägg den 27 mars 2011

Av Mia - 27 mars 2011 22:31

Okej, jag borde ha lärt mig. Det finns saker som man inte ska prata högt om. Att ens barn varit friska en längre period är en sak. Om man ens knystar ett litet pip om det så kommer förkylningar och magsjuka som ett brev på posten (jag utmanar ödet genom att skriva det...) Den andra saken är vädret. Om man kläcker ur sig att våren är kommen så kan man slå sig i backen på att det blir tvärtomväder. Så det är väl mitt fel att snön vräkte ner här i eftermiddags, eftersom jag kaxade mig igår och påstod att våren hade kommit till Floda.


Vi har varit på fyra dop det senaste halvåret. Och jag har tyckt att det har gått så smidigt att ha med ungarna i kyrkan. Men idag förstod jag vad det berodde på. De tre första dopen har bara handlat om dop, det vill säga en hysat kort cermoni med nära och kära. 

Idag var det dessutom gudstjänst med högmässa, kyrkokör och mycket böner och påminnelser om att det är jul om 9 månader. Det är alltså nu man firar att Maria blev med barn. Det blev lite väl länge att få barnen att sitta still så det allra sista fick jag gå ut med dem till ett annat rum. Men dit kom också huvudpersonen för dopet, lille Alvin, som inte heller tyckte det var kul med högmässa, så det gjorde inte så mycket. Efteråt var det dopkaffe med grymt god smörgåstårta från Stenungssund. Från Greta's eller nåt liknande.


På kvällen gjorde vi en ny variant av varma mackor. Vi stoppade helt enkelt in mackorna i våffeljärnet och gjorde våffelmackor. Både gott och snabbt!


Jag har nyss betalt räkningarna. Roligare saker kan man ju göra, men det är ju ett nödvändigt ont så det är bara att bita ihop.


Nu laddar vi för en ny vecka!

Natta natta!

/Mia


Alvin (barnas tremänning) döps i Klövedals K:a på Tjörn

Usch    

Usch

usch.

Yummy.

Blä. Suraste räkningarna från mars månad.

Den gula är en p-bot där lappen hade åkt ner i rutan,

den andra är min tredje tandräkning 2011...


Och dagens visa:


 

Ovido - Quiz & Flashcards