Direktlänk till inlägg 23 februari 2011

I väntans tider...

Av Mia - 23 februari 2011 21:44

...nej det är inte så smaskigt som det låter.

Jag har bara spenderat en dag i inte mindre än fyra olika väntrum och tre undersökningsrum och en röntgensal (2 ggr) med Emma och hennes onda fot.


Det är lite fascinerande hur man glömmer från gång till gång att när ens namn äntligen ropas upp och man får komma in i undersökningsrummet så är ju det också ett väntrum för det är ju ingen där! Tror vi satt där i ytterligare 20-30 minuter innan läkaren kom.


Jag sa till honom att jag trodde det satt i hennes huvud, att hon tror att det ska göra ont eftersom inte första röntgen visat på skelettskada. Han sa att han ville ha egna bilder att titta på eftersom det kan ändras efter ett tag. Efter några timmar träffades vi igen. Då sa han att det antagligen sitter i hennes huvud, att hon tror att det ska göra ont och att allt såg bra ut på röntgen.


Jaja, nu är hon väldokumenterad i alla fall. De röntgade ju till och med båda fötterna för att de skulle ha något att jämföra med. Och det är superbra att de tar det på allvar. Men Emma började halta omkring redan i det tredje väntrummet och gick mer hon gjort  på 10 dagar. Lite typiskt, men skönt att det går åt rätt håll!


  

Emma i ett av alla väntrum på östra.


Vi tappade bort hennes sko på vägen in till barnakuten också. Är inte DET typiskt mig så säg. Men turen var med oss i dag och när vi gick tillbaka till bilen så hittade jag faktiskt den andra skon, smutsig som bara den, men ändock hel och välbehållen.


När jag hämtade Oskar på dagis hade han fått ett stort jack under ögonbrynet vid sidan av ögat. Han förklarade det som att Elias hade slagit en haklapp i huvudet på honom. Men egentligen var det en stjärtlapp. Och det var inte meningen.

Tur man slapp ytterligare en tur till barnakuten. Nu räcker det med turer dit tycker jag.


Nu avrundar vi med dagens låt, jag har kommit på mig själv att skruva upp volymen när jag hör den på radion:

Andreas Mattsson - AA:

http://open.spotify.com/track/2tVyLEnQMOrilGkY6tdmKo



Nattanatta

/Mia


 
 
hoppetossan

hoppetossan

24 februari 2011 16:42

Stjärtlappar verkar vara farliga grejer.
Elias kom hem tidigare i vintras med en blodig näsa. Tydligen hade han stått och viftat med stjärtlappen och lyckats slås sig själv i ansiktet med den.
Var det förresten våran Elias som var skyldig till Oskars skada?

http://hoppetossansliv.blogg.se

Mia

24 februari 2011 16:49

I know, farliga saker... hörde att det är väldigt mycket pulkaskador i år, antagligen för att säsongen varit så lång. Snart är det dags för cykelsäsong, haha.
Nej, din Elias är helt oskyldig.Det var Elias på Blå. Men det var helt säkert inte meningen. Emma har förresten fått plats på Smörblomman från augusti. Känns jättebra att fått besked!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 mars 2012 16:39

Jag har en annan blogg nu: barasakermanser.wordpress.com Välkomna dit:)...

Av Mia - 4 oktober 2011 20:56

I natt drömde jag att jag var i Australien. Varför har jag ingen aning om. Bodde i en jättekonstig lägenhet, med konstiga människor och allt var allmänt konstigt. Så träffade jag plötsligt på Olle och Putte från förra jobbet. De var fulla och sentime...

Av Mia - 25 september 2011 22:34

Vi fick till två fina rätter i helgen. I går blev det "Cattas Fläskfilé" och idag blev det en riktig söndagsmiddag med hel kyckling i lergryta. Att jag dessutom lyckades klämma in en trerätters på Aludden i Lerum tillsammans med min bokcirkelgrupp på...

Av Mia - 25 september 2011 22:17


Så har det varit barnmarknad igen. Vi lämnade in en hel hög kläder och leksaker i fredags och sen stod jag och häckade utanför Hästhagenskolans gymnastiksal vid halv nio på lördagsmorgonen och såg kön växa bakom mig.  Som tur var hade de som höll i...

Av Mia - 25 september 2011 21:55

Förra helgen var det dags för hemvändarhelg. Det är även en helg för många andra att vända näsan mot Värmland. I tre dagar vallfärdar tusentals människor till den vanligtvis sömniga lilla orten Årjäng, min lilla hemort. Årets Årjängsmâten var ett fak...

Ovido - Quiz & Flashcards