Alla inlägg den 9 augusti 2011

Av Mia - 9 augusti 2011 15:33

Slut på semestern, hösten på intåg.

Sommaren är väl inte riktigt slut, men nog kan man göra några reflektioner om den. Vi har haft det väldigt bra på semestern. Längesen jag var ledig fyra veckor i sträck och vi lyckades prickat in fina dagar när vi behövde det (t.ex. camping, High Chaparral, Årjäng, Haverdal osv..)


Här kommer sommarens ordlista:


Sommarens bok: Boktjuven av Markus Zusak. (kunde knappt lägga ner, ville ej den skulle ta slut...)


Sommarens film: Bridesmaids. (Att sitta och fnittra i två timmar och inte vilja att den ska ta slut är ett mycket gott betyg!)


Sommarens låt 1: Baby? med New Kid. (Inte speciellt bra låt egentligen, men det blir himla kul när två ungar sitter i baksätet och sjunger: "Äre lugnt om jag kallar dig bäääjbi":)) Låten hittar ni här: Newkid – Baby?


Sommarens låt 2: Borta bra men hemma bäst (Bara på Värmladsradion kan man höra ett plojdansband tre gånger på en vecka sjunga: Borta bra men hemma bäst - jag tar med mig en häst - nu går vi på en fest. Hör hela låten och se deras "fina" hemsida här: http://www.starboys.se/bananasplitz/Musik.html )

Sommarens Oskarord: Har du på dig säkerhetsbältet? (Mycket viktigt, det har blivit en del bilåkande, och han pratade till och med i sömnen och ropade det:))


Sommarens Emmaord: KISSSAAAAA!! (Hon har blivit blöjfri under semestern!)


Sommarens dryck: Trocadero (Nygammal upptäckt tack vare lillebror Anders)


Sommarens insjöbadställe: Torskabotten


Sommarens havsställle: Skrea strand

 

Sommarens djur 1: Alla dessa katter. Katten Tussy som vi vaktade, kattungarna i Munkaskog, hankatten Sanna och Johannes katter som fick det bra nere i Skåne till slut!


Sommarens djur 2: Igelkotten som besökte oss i tältet tre gånger på en natt när vi campade:)



  "Äre ok om ja kallar dej bäjbi"


  Familjen framför vårt nya hem på två rum och kök!


  Oskar och Emma i solnedgången på Björkängs Havsbad.


Badbrudar (och badgrabb) i Haverdal  

Ovido - Quiz & Flashcards