Alla inlägg den 15 januari 2010

Av Mia - 15 januari 2010 20:32

Oskar är rolig, det går bättre och bättre med att vara blöjfri och nu säger han nästan till i tid. I morse satt han vid frukostbordet och utbrister plötsligt: Jag är kissnödig och nu är det bråttom! Vid såna tillfällen väntar man inte på att han ska gå till toan själv utan det blir till att bära och hoppas att han lyckats knipa, det gick nästan:)


Mitt nattprojekt med Emma går sådär får jag väl säga. Hon blev förkyld och sov sämre än vanligt och nu har det blivit så att jag sover i sängen som står bredvid hennes spjälsäng och det slutar ju naturligtvis med att hon hamnar bredvid mig i sängen och så sover båda jättedåligt... Jag har lånat en bok på bibblan om barns sömn och får väl plöja den för att se om jag får några tips. Jag har även lånat Piece of cake, med massa goda kakrecept! Ska se om inte det kan bli nåt gott i helgen.


Fast nu ska ju jag bli sund, för det vankas bröllop i augusti och är det nån gång man vill vara i form så är det väl på sitt eget bröllop! Lokal, kyrka och catering är bokat så det kändes som att man kunde ligga lite lågt, men nu ska jag och tärnorna träffas om nån månad och börja kolla på klänningar och sånt. Och det ska bli superkul! För även om själva bröllopet bara är en dag som kostar massor av pengar så är det ju mycket tid till planering innan och en anledning så god som någon att få träffa sina bästa vänner! Men uj vad mycket det är att göra. Jag bockade av lite saker som jag hade gjort på bröllopstorget häromdagen och när jag var klar stod det: avklarat: 11, kvar: 84...


Going to the chapel and we are getting married....

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards