Alla inlägg den 10 januari 2010

Av Mia - 10 januari 2010 14:11

Det var för kallt att gå ut i fredags. Emma var snorig och temperaturen var närmare 20 minus så vi hade en innedag och lekte och grejade. Gjorde piroger och jag fattar inte hur köket från en sekund till en annan såg ut som ett bombnedslag. Själv skrotade jag omkring i morgonrock och barnen hade pyjamas på sig till på eftermiddagen....skönt med såna dagar, men tur att vi inte fick spontanbesök!

På kvällen tog jag en promenad i kylan och hade laddat min gamla iPod mini som jag hade återfunnit (har inte använt den på jättelänge) och pluggade in mina nya hörlurar, klädde mig varmt och var redo för en rask promenad.

Döm om min irritation när iPoden beslutar sig för att bara köra 3 låtar innan batteriet tar slut! Hörlurarna fick därefter fungera som öronmuffar och stegen blev något tyngre. Tänk att det gör så mycket med musik!


I går hade vi besök av kusinerna från Kungsbacka och barnens mormor/farmor. Det var lilla julafton och födelsedagskalas och pulkarace och middag.

Mitt under ett pulkarace med snowracern mot svägerskan fann jag mig sittande med ratten i näven. Bokstavligen talat. Den gamla trotjänaren från början av 80-talet som vi skrutit över hade slutligen gett upp och ratten lossnade i farten. Det gick bra och såg nog mest komiskt ut, men eftersom pulkor och snowracers inte går att få tag i för tillfället så är det lite trist. Dessutom sjunger båda pulkorna på sista versen så snart har vi bara ett ynka tefat kvar.

Men det var längesen vi åkte så mycket pulka! Man blir som barn på nytt! :-)


Eftermiddagen ska ägnas åt Star Wars. Oskar ska äntligen få se Yoda.


May the force be with you.




Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards