Alla inlägg den 11 januari 2010

Av Mia - 11 januari 2010 21:30

Vi kollade allt på Star Wars igår. Oskar skulle äntligen få se Yoda som han gillar skarpt, men som han nog inte riiktigt visste vad det egentligen var. Lagom till avsnittet där Yoda dyker upp har lilleman somnat. Vi stänger efter ett tag av filmen för att titta på något mer kulturellt, tror det var "Project Runway":) Varpå Oskar nån timme senare, vaknar till, säger argt "Men jag ska ju se på Yoda!" och somnar ögonblicket senare igen.

Vi lät honom sova (han somnade vid 18-tiden ungefär) i tron att han nu skulle sov för natten och vid niotiden dukade jag upp lite te, choklad och chips.

Då vaknarr han naturligtvis med orden: "Å, får jag smaka?"

Och det fick han såklart.


Idag hade vi ett genombrott vad gäller Oskars fobi för att duscha. Han gillade det till för knappt ett år sen, då kom han på att det kunde komma vatten på huvudet när man duschar och också i ögonen. Så därefter har han aldrig frivilligt duschat och det har oftast blivit badkar för hans del.

Men i förmiddags lyckades jag locka in honom till mig och Emma och det slutade med att han står och skrålar "New York, NewYork", (som han lärt sig av Madagaskarfilmen) och vill inte alls att jag ska stänga av vattnet.


Man får lite framtidsvisioner ibland om hur det kommer att vara att ha en tonåring i huset...:)


Nu ska vi passa på att kolla klart på "Baksmällan".


Over and out.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards