Alla inlägg den 17 juni 2011

Av Mia - 17 juni 2011 08:48

Vårt lilla äventyr till Syrsö blev precis så där bra som vi hade önskat. En minisemester med härligt väder,  där vi bland annat tittade på grodynglen i dammen som såg ut som små datormöss, men som snart blir riktiga grodor. Vi var vid två stränder, Hallsvik och vid bastun. Och jag och Lotta fick en riktig tjejkväll med vin och babbel till sent på onsdagsnatten. Jättemysigt!


Oskar fick nya bekantskaper, både tjejer och killar (som hette John och Paul) (brittisk far:)) och han fick vara med och fiska krabbor.

Och vi badade till och med! Oskar gned in sand över hela kroppen och kallade sig "Sandmannen". Jag trodde aldrig att sanden skulle försvinna. Det har den nog inte gjort, men det var det värt. Och Lotta hade bokat bastun, så det var perfekt att få duscha av sig saltvattnet (och sanden) och basta lite innan hemfärd.


Lotta håller på att köra blöjfritt på Minou och hon var jätteduktig! Vi försökte samma på Emma, men det var väl inte lika lyckat resultat. Fast det är bra att påbörja det. Och om man lyckas få dem blöjfria på sommaren är det ju guld.


Vi avslutade dagen på ön med var sin glass i solen innan vi tog färjan tillbaka.


Stackars Andreas å andra sidan har varit hemma och slitit med den blivande altanen. Det är ju tyvärr så, eftersom jag är den som har tummen mitt i handen. Det blir smidigare om jag underhåller ungarna och han får jobba på. Men med stenar som ska på plats i rätt läge och knott som kryper in i öronen så tror jag nog att jag får skicka iväg honom när allt är klart.

Eller - det är ju då vi ska njuta av den nya altanen....:-) 


   Mysiga stranden vid bastun


 

Sandmannen.


   Härligt havsbad.

Ovido - Quiz & Flashcards